Belastingaangifte van 2020

Belastingaangifte van 2020

Ondernemers moeten voor 1 mei de belastingaangifte doen. Het jaar dat achter ons ligt moet worden afgesloten. Alles wat in 2020 de revue heeft gepasseerd op administratief gebied wordt gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd. Daarna wordt het jaar afgesloten en een jaarrekening gemaakt. Een jaarrekening geeft je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van jouw bedrijf.

Jaarrekening
De jaarrekening stelt je in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van jouw onderneming. Voor het opstellen van een jaarrekening voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw jaarrekening zal conform geldende wet- en regelgeving worden opgesteld en voorzien van een samenstelverklaring aan jou worden aangeleverd.

Uitstel aanvragen
Heb jij alles al op orde om het jaar 2020 af te sluiten? Of wil je meer tijd hebben of gewoon geen risico lopen dat je de boekhouding te laat inlevert? Vraag dan uitstel aan. Wij kunnen dat ook voor je doen, we nemen het graag voor je uit handen.

Uitbesteden (complete) administatie
Het uitbesteden van jouw administratie aan ons biedt veel voordelen. De inkomsten en uitgaven worden periodiek verwerkt, waardoor er continu inzage is in de resultaten van jouw bedrijf, op elk moment in het jaar. Daarbij kunnen wij adviseren over vervolgstappen binnen jouw onderneming. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en het voorkomt financiële verrassingen. Je boekhouding is altijd op orde. Als je gebruikmaakt van onze geautomatiseerde ict-straat heb je altijd een bijgewerkte administratie. Een groot voordeel hiervan is dat na het afsluiten van het boekjaar, we direct kunnen starten met het opstellen van de jaarrekening. Deze heb je dan ook binnen een paar weken in huis.