Administratie in de zorg in Flevoland

Voor een gezonde en financiële basis van jouw organisatie is het van belang dat de administratie in de zorg tijdig en correct uitgevoerd en ingediend wordt.

Het te laat of achteraf registreren kan ervoor zorgen dat je geen geld krijgt voor de geleverde zorg of dat dit geld pas later komt.

Wij kunnen je helpen om dit proces goed in te richten en zorgen ervoor dat jouw dossier altijd op orde is en tijdig wordt ingeleverd. Wij zetten hiervoor onze jarenlange ervaring binnen de zorgadministratie in.

Regels hebben een belangrijke regulerende functie, zonder wordt het een complete chaos. Een overkill aan regels werkt verlammend en maakt dat we wegdrijven van de bedoeling: goede zorg voor onze zorgbehoevenden. Wij snappen de regels en helpen je inzicht te krijgen.

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.

Zorgadministratie uitbesteden

Onze specialisten op het gebied van zorgadministratie helpen je graag bij de ondersteuning en het tijdig verwerken van de facturatie, terugdringen van achterstanden en het inzichtelijk maken van processen. Wij zullen, wanneer nodig, uiteraard ook verbeteringen doorvoeren.

Wij kunnen jouw zorgadministratie uit handen nemen door de verwerking van facturatie, procesmanagement of capaciteitsuitbreiding op ons te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke onderdelen van de zorgadministratie jij uit wilt besteden en hoe wij jou als zorgadministrateur van dienst kunnen zijn.

Naar wens fungeren we als contactpersoon bij de gemeente, zorgverzekeraar of zorgkantoor. Daarnaast bieden we begeleiding op het voorkomen van veelgemaakte fouten bij de facturatie. Het kan namelijk voorkomen dat de facturatie, of delen daarvan, worden afgekeurd. Het goed verwerken van retourinformatie en het oplossen van deze fouten is cruciaal. Je kunt dit met een gerust hart toevertrouwen aan Aviemore. Hierdoor wordt de kans dat er te weinig of helemaal niet wordt gefactureerd kleiner.

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.

Contact met Aviemore

Heb jij een zorginstelling, of ben je als zzp’er actief in de zorg en wil je jouw financiële administratie uit handen geven? Dan kunnen wij jou verder helpen.

Bij interesse kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij onze diensten nader kunnen toelichten samen met jou de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn te allen tijde via de e-mail te benaderen of je kunt ons bellen op het volgende nummer: 06 21 31 25 11.

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.