Aviemore kan speciaal voor jou als zzp’er in de zorg je administratieve werkzaamheden uithanden nemen.

Aviemore is expert op het gebied van financiën in de zorg. Wij bieden jou als zzp’er de juiste ondersteuning en begeleiding voor een gedegen financiële administratie.

Met onze geautomatiseerde scan- en herkenningssoftware is het verwerken van inkoopfacturen heel eenvoudig. Het levert je bovendien een flinke tijdwinst op, zodat jij kan dan doen wat je het liefste doet: zorg leveren! Inkoopfacturen, bonnen en bankafschriften worden snel verwerkt in jouw administratie. Met één druk op de knop maak je een foto van het document en mail je dit naar de digitale postbus van jouw organisatie. Wanneer en waar het jou uitkomt.

Het periodiek indienen van de belastingaangifte kost veel tijd. Aviemore helpt jou bij het doen van de btw-aangifte en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wij bieden jou desgewenst een managementinformatiesysteem aan die grotendeels geautomatiseerd gevuld wordt. Middels een dashboard met financiële en niet financiële kerngetallen zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat. Met één druk op de knop heb je de rapportage beschikbaar.

Zorgadministratie
Optioneel kunnen we jou abonnement ook uitbreiden met de zorgadministratieve taken. Voor vragen hierover neem contact op of vraag direct het door jou gewenste abonnement aan.

Belastingaangifte doen is ook verplicht voor zzp’ers en elke situatie is uniek. Met actuele kennis van wet- en regelgeving kunnen wij jouw aangifte inkomstenbelasting zo voordelig mogelijk uit laten komen. Wij staan paraat met kennis van zaken voor het indienen van jouw belastingaangifte. 

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.