Harry van Aviemore - Een zorg minder!

Aviemore is een jong en dynamisch bedrijf. Wij geloven dat wij kunnen bijdragen aan de zorg binnen jouw bedrijf. Wij hebben passie voor cijfers en rapportages en doen ons werk met veel plezier.

Wij hebben de focus gelegd op zorgorganisaties, omdat wij op deze manier bij kunnen dragen aan een betere maatschappij. De dynamiek die deze branche met zich meebrengt, geeft ons de mogelijkheid om binnen de kaders van de wet, toch ‘out of the box’ te denken.

Aviemore staat voor persoonlijk contact, duidelijke afspraken en enthousiasme. Jij laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij kan doen waar jij goed in bent; zorg verlenen.

En? Zullen we binnenkort kennismaken?

Aviemore, een zorg minder

Aviemore is in 2019 opgericht door Harry Nieuwlaar. Harry heeft zijn sporen verdiend in de zorgsector als adviseur op het vlak van financiën en bedrijfsvoering. Kwaliteit van zorg staat altijd voorop in zijn adviezen en met Aviemore zorgt hij er met een goed georganiseerde bedrijfsvoering voor dat jij tijd hebt voor het leveren van zorg.

Het bedrijf Aviemore heb ik via Google gevonden. Na een prettige kennismaking en het samen met Harry helder afstemmen van de werkzaamheden ben ik overgestapt naar Aviemore. Als schoonmaakbedrijf heb ik mijn expertises en wil ik tijd vrijhouden om mijn klanten te kunnen ondersteunen en voorzien van goede adviezen. Gedurende het jaar ben ik gegroeid en zijn mijn vragen ook anders geworden. Dit maakt voor Aviemore niet uit, ze reageren snel en adequaat. Bij Aviemore heb ik voor een vast maandbedrag mijn administratie in goede handen ondergebracht. Door deze investering heb ik de ruimte om te focussen op mijn klanten en dat wat ik belangrijk vind.
Ga zo door!

Het logo van Hanzestad Schoonhouden

Als Zorginstelling en Medisch kinderdagverblijf ben ik ruim 1,5 jaar klant bij Aviemore. Ik ben met hun de samenwerking aangegaan doordat een bekende ondernemer van mij Aviemore heeft aanbevolen. Ik ben erg tevreden over de hoeveelheid kennis die Aviemore heeft. Het is prettig te weten dat ik met mijn vragen bij hun terecht kan en dat deze professioneel en vlot worden beantwoord. Ik kan Aviemore aanraden, vooral als je een financieel adviseur/ boekhouder zoekt met goede kennis van zaken, die snel en correct reageert, dan ben je bij hun aan het goede adres.

Het logo van Home4Kids

Net voor de eerste coronagolf ben ik klant geworden bij Aviemore.
Gelijk in het begin heeft Harry mij helderheid gegeven en overzicht in de wirwar van regels die er toen waren en later ook kwamen. Dit gaf mij rust zodat ik mij kon focussen op mijn bedrijf. Er is actief met mij meegedacht over hoe ik zaken kan regelen zodat ik er minder werk aan heb.
Ook wordt er goed afgestemd en overlegd met mij wat voor stappen ik in de toekomst kan nemen. Door de samenwerking met Aviemore i.c.m. het boekhoudprogramma e-boekhouden heb ik meer overzicht over mijn financiën. Ik heb grip op mijn bedrijf met als achtervang een deskundig team die betrouwbaar werkt, eerlijk communiceert en waar afspraak, afspraak is.
Ik kan Aviemore als financieel sparringpartner voor de boekhouding zeker aanraden.

Jantien van de Vegte van Wellness4Hair

Aviemore heeft aan ons enorm goede en passende informatie geboden op het gebied van onze financiën en administratie. Hierdoor zijn onze accountantskosten verlaagd en zijn we hier ook minder tijd aan kwijt. Wij hebben Aviemore eerst als adviesbureau ingeschakeld, maar vanaf 1 januari 2022 is Aviemore onze vaste boekhoudkantoor. Zij verzorgen voor ons bijvoorbeeld de Jaarrekeningen en Productieverantwoording. Ondanks dat wij in Lelystad gevestigd zijn komen ze, zonder hiervoor extra kosten te rekenen, bij ons langs op kantoor.

Esther Lucht van Het Wonderkind