Financiële administratie zorg voor zorginstellingen en zzp’ers in de zorg in Flevoland

Aviemore helpt zorginstellingen en zzp’ers in de zorg om de financiële administratie slimmer en efficiënter in te richten.

Aviemore is expert op het gebied van financiële administratie in de zorg en maakt gebruik van een eigen boekhoudprogramma, waarin alle essentiële zaken zorgvuldig worden bijgehouden. Door jouw administratie goed te reguleren, houd jij meer tijd over voor het gene wat jij het liefste doet, namelijk: zorg verlenen. Doordat je hier meer tijd voor over houdt, zal ook de kwaliteit van jouw dienstverlening stijgen en kun je hier meer aandacht aan geven.

Aviemore biedt de financiële- en administratieve diensten aan voor zowel zzp’ers in de zorg als voor zorginstellingen. Onze taken zijn onder andere het verwerken van: mutaties, facturaties en declaraties en daarnaast kunnen verloningen geoptimaliseerd worden door de financiële administratie te automatiseren. Ook zorgen wij ervoor dat de inkomsten en uitgaven periodiek worden verwerkt, zodat je continue inzage hebt in de resultaten van jouw zorginstelling. Wij kunnen de financiële administratie voor zorginstellingen of zzp’ers in de zorg zowel gedeeltelijk als volledig overnemen.

In de zorg is het noodzakelijk om efficiënt om te gaan met de beschikbare financiële middelen. Dit vraagt om een goede automatisering en goede inrichting van uw processen. Aviemore kan u helpen met de inrichting van uw administratie.

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.

Contact met Aviemore

Heb jij een zorginstelling, of ben je als zzp’er actief in de zorg en wil je jouw financiële administratie uit handen geven? Dan kunnen wij jou verder helpen.

Bij interesse kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij onze diensten nader kunnen toelichten samen met jou de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn te allen tijde via de e-mail te benaderen of je kunt ons bellen op het volgende nummer: 06 21 31 25 11.

Aviemore begeleidt zorgorganisaties naar een geoptimaliseerde financiële- en administratieve bedrijfsvoering.