Aanvraag TVL Tegemoetkoming Vaste Lasten voor eerste kwartaal 2021

Vraag nu TVL Tegemoetkoming Vaste Lasten voor eerste kwartaal 2021 aan

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) is voor mkb-ondernemers en zelfstandigen die door de coronamaatregelen veel omzet verliezen, maar wel doorlopende vaste lasten hebben.

Bedrijven met minder dan 250 medewerkers krijgen een subsidie voor hun vaste lasten. De TVL-subsidie is afhankelijk van de hoogte van de vaste lasten en het omzetverlies.
Aanvragen van TVL Q1 2021 kan van 15 februari 12.00 uur tot 30 april 2021, 17.00 uur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Je vindt de SBI-code waarvoor je TVL aanvraagt in de adviestool TVL bij RVO. Wijzigen van je SBI-code in het KVK Handelsregister heeft geen invloed op je aanvraag TVL.

De tegemoetkoming is minimaal 1.500 euro en maximaal 330.000 euro. TVL Q1 2021 is bedoeld voor bedrijven die minimaal 30% van hun omzet hebben verloren door de coronacrisis. Verplicht gesloten non food detailhandelsondernemingen ontvangen de opslag Voorraad Gesloten Detailhandel (VGD) bovenop TVL. Bedrijven in de reissector en land- en tuinbouwbedrijven ontvangen ook een extra opslag bovenop TVL. Voor ondernemers en toeleveranciers in de evenementenbranche is er de subsidie Vaste Lasten Evenementenbranche (VLE).

Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van de TVL? Wij helpen je graag.
Neem dan contact met ons op.