Aviemore is Erkend Boekhouder

Aviemore is Erkend Boekhouder

Administratiekantoor Aviemore uit Dronten mag vanaf 1 december 2020 het Keurmerk Erkend Boekhouder voeren. Het keurmerk laat zien dat een aangesloten kantoor hoge eisen aan zichzelf en de dienstverlening stelt. En dat zij de belangen van de klant voorop stellen.

Het keurmerk is opgezet voor (potentiële) klanten van een administratiekantoor. Zij kunnen ervan uitgaan dat een lid een betrouwbare partner is voor hun klanten. De keurmerkeisen zijn daarom gericht op klanttevredenheid, professionaliteit en het leveren van kwaliteit. Belangrijk hierbij is dat een aangesloten kantoor verantwoording aan de klanten aflegt, kennis van zaken heeft, houdt zich aan de gedragscode van het keurmerk, enz. en zal op o.a. deze punten periodiek getoetst worden.

Toegevoegde waarde
Het Keurmerk Erkend Boekhouder is bedoeld om in één oogopslag kantoren die betrouwbare dienstverlening en goede service beiden te onderscheiden. Ondernemers en organisaties kunnen zo zien of zij met een vertrouwd kantoor te maken hebben.

Kwaliteitsborg
Harry Nieuwlaar: “Wij zijn bij aanmelding uitgebreid getoetst aan de strenge eisen van het keurmerk. Wij voldoen aan alle toelatingseisen en mochten toetreden. Daar zijn wij super trots op! Na ongeveer een jaar volgt er een bedrijfsbezoek om vast te stellen of wij nog steeds voldoen aan de voorwaarden die bij het Keurmerk Erkend Boekhouder horen.” Onderdeel van deze controle is een steekproef van een aantal boekhoudingen en aangiftes. Verder vindt er iedere 3 jaar een uitgebreide toetsing plaats.